Για την επιχείρηση

Ποιότητα & τελειοτητα σε κάθε μας έργο

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ Elpedison Β2Β

Είμαστε ο δρόμος προς το μέλλον της ενέργειας, με ολοκληρωμένες λύσεις για την επιχείρηση  σας.

Ηλεκτρική ενέργεια

Η electro-energeia στέκεται δίπλα σε κάθε επιχείρηση με την οικονομικότερη κ ποιοτικότερη λύση! Οτιδήποτε επιχείρηση κι αν έχετε, βασιστείτε επάνω μας και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο για εσάς!

Ενημερωθείτε για όλα τα Business πακέτα της elpedison

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας μας ή e-mail για να σας ενημερώσουμε για τα προγράμματα ηλεκτρικού ρεύματος και να σας βοηθήσουμε σε κάθε βήμα έτσι ώστε να μπείτε και εσείς στην οικογένειά μας και να απολαμβάνετε οικονομία στην τσέπη σας.

 

Το φυσικό σας αέριο

Σε μια επιχείρηση το σημαντικότερο είναι οι ευχαριστημένοι εργαζόμενοι για να υπάρχει και το ανάλογο αποτέλεσμα. Σε αυτόν τον τομέα η electro-energeia είναι εδώ και εξασφαλίζει ένα ζεστό/δροσερό και καθαρό περιβάλλον παρέα με την elpedison και τα ευέλικτα πακέτα φυσικού αερίου GasBusiness 

Ηλεκτρική ενέργεια και φυσικό αέριο

Συνδυάζοντας τώρα ηλεκτρική ενέργεια και φυσικό αέριο πετυχαίνεται  τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς! Εμπιστευθείτε μας και θα δείτε τα ενεργειακά κόστη της επιχείρησης σας να μειώνονται κατακόρυφα! 

Περιηγηθείτε στα ενεργειακά Business πακέτα μας και σας περιμένουμε! 

Στείλτε μας e-mail για να ξεκινήσουμε την συνεργασία μας ή  αν έχετε οποιαδήποτε απορία για διευκρίνιση στο info@electro-energeia.gr κ θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο δυνατό. 

 

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Αναλαμβάνουμε την υλοποίηση έργων υψηλών προδιαγραφών με το έμπειρο τεχνικά καταρτισμένο συνεργείο μας και με τα πιο σύγχρονα και κατάλληλα εργαλεία και μηχανήματα.

 

ΚΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ ΧΩΡΩΝ

Εξασφαλίζουμε την ηλεκτρονική επιτήρηση χώρων και εγκαταστάσεων με αυξημένες απαιτήσεις προστασίας χρησιμοποιώντας την πλέον εξελιγμένη τεχνολογία στον τομέα της ασφάλειας.

Ανάλογα με τον χώρο σας και τις απαιτήσεις σας τοποθετούμε κάμερες ασφαλείας, αισθητήρες, ραντάρ και παγίδες. Συστήματα έλεγχου πρόσβασης με συστήματα ψηφιακών καταγραφών των κλειστών κυκλωμάτων, όπως και συστήματα παγίδευσης εμπορευμάτων και περιμετρικού έλεγχου.

 

ΘΕΜΕΛΕΙΑΚΕΣ ΓΕΙΩΣΕΙΣ

Αναλαμβάνουμε εγκαταστάσεις θεμελιακών γειώσεων. Τοποθετούμε γειώτες  Ε. Για την μέτρηση της γείωσης χρησιμοποιούμε ηλεκτρονικά πιστοποιημένα γειωσόμετρα σύμφωνα με τα πρότυπα ΕΛΟΤ ΕΝ 61557 & ΕΝ 61010ΜΕ με σκοπό την σωστή μέτρηση της αντίστασης της γείωσης ως προς τη γη. Σε μεγάλες αντιστάσεις ως προς τη γη χρησιμοποιούμε ενισχυτικό βελτιωτικό TERAFIL.

 

ΑΝΤΙΚΕΡΑΥΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΧΩΡΩΝ

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση αντικεραυνικής προστασίας με όλα τα είδη αντικεραυνικών, όπως, σύστημα ΚΛΩΒΟΥ, ιστό με αντικεραυνική κεφαλή κ.τ.λ. Κατασκευάζουμε την καταλληλότερη γείωση για την καλή λειτουργία του αλεξικέραυνου, σύμφωνα με τα πρότυπα ΕΛΟΤ ΕΝ 61557 & ΕΝ 61010ΜΕ, πάντα για την δική σας ασφάλεια.

 

ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟY

Κατασκευάζουμε ανάλογα με τις απαιτήσεις σας οποιοδήποτε τύπο πίνακα μας παραγγείλετε, ανεξαρτήτως μεγέθους και πολυπλοκότητας, είτε αφορούν διανομή ισχύος, είτε αυτοματισμό. Χρησιμοποιούμε επώνυμα υλικά και έτσι εξασφαλίζουμε κορυφαία ποιότητα κατασκευής πινάκων μέσης και χαμηλής τάσης, πίνακες διανομής ισχύος και προστασίας, διόρθωσης συνφ, πίνακες φωτισμού, εκκίνησης κινητήρων, αυτοματισμών κτλ.

 

ΥΠΟΣΤΑΘΜΟΙ ΜΕΣΗΣ ΤΑΣΗΣ

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση υποσταθμών μέσης τάσης- μετασχηματιστών ξηρού τύπου και μετασχηματιστών ελαίου. Πραγματοποιούμε την καλωδίωση τους, την τοποθέτηση ακροκιβωτίων, εξωτερικού και εσωτερικού χώρου και την εγκατάσταση τους στο στήλο της ΔΕΗ.

 

κοιτάμε πάντα το μέλλον

Η  ELECTRO-ENERGEIA προσφέρει υψηλού επιπέδου Ενεργειακές Υπηρεσίες από την φάση του σχεδιασμού έως και την μετέπειτα υποστήριξη και συντήρηση.

Παρέχουμε σύχρονες και ολοκληρωμένες λύσεις για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών έργων, net metering, κάθε είδους ηλεκρομηχανολογικής εφαρμογής και ότι άλλο χρειάζεται για να μετεμορφώσετε το σπίτι σας σε ένα smart hOme.

Get in touch

Αφήστε το ονομά σας , το email μαζί με το μηνυμά σας
 ή καλέστε με στο 6944570440