Υπηρεσίες για το Σπίτι σας

Ποιότητα & τελειοτητα σε κάθε μας έργο

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ Elpedison

Η electro-energeia είναι ο κατάλληλος ενεργειακός σας σύμβουλος, Βρίσκουμε μαζί το πρόγραμμα που σας ταιριάζει και αναλαμβάνουμε την διαδικασία ένταξης καθώς και στην υλοποίηση του έτσι ώστε να απολαμβανετε ξέγνοιαστοι οφέλη του!! 

 

Πάρτε κι εσείς τη δύναμη της ενέργειας στα χέρια σας. Με σύμμαχο τον μεγαλύτερο εναλλακτικό προμηθευτή ρεύματος στη χώρα, την elpedison φυσικά, εξασφαλίζουμε οικονομία στο ρεύμα σας μέχρι και 46%

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας μας ή e-mail για να σας ενημερώσουμε για τα προγράμματα ηλεκτρικού ρεύματος και να σας βοηθήσουμε σε κάθε βήμα έτσι ώστε να μπήτε και εσείς στην οικογένειά μας και να απολαμβάνετε οικονομία στην τσέπη σας

 

Το φυσικό σας αέριο

Καινοτομία και στο φυσικό αέριο προσφέρει η elpedison. Απο τις 1/1/2018 δραστηριοποιείται στον τομέα αυτόν με μεγάλη επιτυχία καθώς με δυο εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με φυσικό αέριο καλύπτει όλες τις ανάγκες των καταναλωτών της.

Εξασφαλίστε σήμερα οικονομία και στο φυσικό αέριο επιλέγοντας ένα από τα προϊόντα που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες!

Ρεύμα και αέριο μαζί ?

Συνδυάστε τώρα ηλεκτρική ενέργεια και φυσικό αέριο μέ ένα απο τα πολλά προγράματα μας και απολαύστε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς! Εμπιστευθείτε και θα δείτε τα ενεργειακά κόστη του σπιτιού σας να πέφτουν κατακόρυφα! 

Στείλ΄τε μας e-mail για να ξεκινήσουμε την συνεργασία μας ή  για οποιαδήποτε απορία και διευκρίνιση στο info@electro-energeia.gr και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο δυνατό. 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΑΥΤΟΝΟΜΩ

Ένα νέο πρόγραμμα μέσω ΕΣΠΑ που επιδοτεί έως και 85% την ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού σας! Net metering, αυτοπαράγωγα φωτοβολταικά, ενεργειακή εξοικονόμηση, αλλαγή στη θέρμανση σας, (με  αντλία θερμότητας)  καθώς και οικοδομικές παρεμβάσεις,(θερμοπρόσοψη) είναι κάποια από τα πράγματα που μπορείτε να αλλάξετε στο σπίτι σας, χωρίς να βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη!

Κατοικίες μπορούν να χρηματοδοτηθούν:

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, μία κατοικία (μονοκατοικία, πολυκατοικία ή μεμονωμένο διαμέρισμα), για να κριθεί επιλέξιμη, πρέπει να πληροί τις παρακάτω γενικές προϋποθέσεις:

 – Να χρησιμοποιείται ως κύρια κατοικία, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος (Ε1) του προσώπου που τη χρησιμοποιεί. Σε περίπτωση που το ακίνητο δεν ήταν σε χρήση το τελευταίο φορολογικό έτος, αρκεί να χρησιμοποιούνταν κάποιο από τα δύο προηγούμενα φορολογικά έτη.

– Να είναι νόμιμο. Σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης δεν διαθέτει οικοδομική άδεια ή αυτή δεν ανταποκρίνεται στην τρέχουσα κατάσταση της κατοικίας, θα πρέπει να προσκομισθεί  νομιμοποιητικό έγγραφο, από το οποίο να προκύπτει ότι η εν λόγω κατοικία υφίσταται νόμιμα.

– Να έχει καταταχθεί βάσει του Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ), το οποίο έχει εκδοθεί μετά την 26.11.2017, σε κατηγορία χαμηλότερη ή ίση της Δ.

– Να μην έχει κριθεί κατεδαφιστέα.

Εξοικονόμηση ενέργειας
Ηλιακά Συστήματα Βεβιασμένης Κυκλοφορίας Ζεστού Νερού.

Επιλέξτε με ποιον τρόπο θα ζεστάνετε το νερό σας!!

ΑΝΤΙΚΕΡΑΥΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΧΩΡΩΝ

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση αντικεραυνικής προστασίας με όλα τα είδη αντικεραυνικών, όπως, σύστημα ΚΛΩΒΟΥ, ιστό με αντικεραυνική κεφαλή κ.τ.λ. Κατασκευάζουμε την καταλληλότερη γείωση για την καλή λειτουργία του αλεξικέραυνου, σύμφωνα με τα πρότυπα ΕΛΟΤ ΕΝ 61557 & ΕΝ 61010ΜΕ, πάντα για την δική σας ασφάλεια.

 

κοιτάμε πάντα το μέλλον

Η  ELECTRO-ENERGEIA προσφέρει υψηλού επιπέδου Ενεργειακές Υπηρεσίες από την φάση του σχεδιασμού έως και την μετέπειτα υποστήριξη και συντήρηση του.

Παρέχουμε σύχρονες και ολοκληρωμένες λύσεις για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών έργων, net metering, κάθε είδους ηλεκρομηχανολογικής εφαρμογής και ότι άλλο χρειάζεται για να μετεμορφώσετε το σπίτι σας σε ένα smart hOme.

ΘΕΜΕΛΕΙΑΚΕΣ ΓΕΙΩΣΕΙΣ

Αναλαμβάνουμε εγκαταστάσεις θεμελιακών γειώσεων. Τοποθετούμε γειώτες  Ε. Για την μέτρηση της γείωσης χρησιμοποιούμε ηλεκτρονικά πιστοποιημένα γειωσόμετρα σύμφωνα με τα πρότυπα ΕΛΟΤ ΕΝ 61557 & ΕΝ 61010ΜΕ με σκοπό την σωστή μέτρηση της αντίστασης της γείωσης ως προς τη γη. Σε μεγάλες αντιστάσεις ως προς τη γη χρησιμοποιούμε ενισχυτικό βελτιωτικό TERAFIL.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΧΩΡΩΝ

Εξασφαλίζουμε την ηλεκτρονική επιτήρηση χώρων και εγκαταστάσεων με αυξημένες απαιτήσεις προστασίας χρησιμοποιώντας την πλέον εξελιγμένη τεχνολογία στον τομέα της ασφάλειας.

Ανάλογα με τον χώρο σας και τις απαιτήσεις σας τοποθετούμε κάμερες ασφαλείας, αισθητήρες, ραντάρ και παγίδες. Συστήματα έλεγχου πρόσβασης με συστήματα ψηφιακών καταγραφών των κλειστών κυκλωμάτων, όπως και συστήματα παγίδευσης εμπορευμάτων και περιμετρικού έλεγχου.

 

ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΩΡΩΝ

Αναλαμβάνουμε εγκαταστάσεις πυρασφάλειας βιομηχανικών χώρων, καταστημάτων, ξενοδοχειακών συγκροτημάτων και γενικότερα, χώρων υψηλής επικινδυνότητας. 

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Αναλαμβάνουμε την εσωτερική εγκατάσταση έργων υψηλής ασφάλειας σε χώρους αερίων και υγρών καυσίμων, με πιστοποιημένα αντιεκρηκτικά υλικά. 

ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Αναλαμβάνουμε εξωτερικές εγκαταστάσεις, υπόγεια δίκτυα, pillar διανομής, ακροκιβώτια εξωτερικού χώρου  κ.λ.π.

ΚΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η  ELECTRO-ENERGEIA προσφέρει υψηλού επιπέδου Ενεργειακές Υπηρεσίες από την φάση του σχεδιασμού έως και την μετέπειτα υποστήριξη και συντήρηση του.

Παρέχουμε σύχρονες και ολοκληρωμένες λύσεις για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών έργων, net metering, κάθε είδους ηλεκρομηχανολογικής εφαρμογής και για να μεταμορφώσετε το σπίτι σας σε ένα smart hOme.

Get in touch

Αφήστε το ονομά σας , το email μαζί με το μηνυμά σας
 ή καλέστε με στο 6944570440

Έλα τώρα στη ELPEDISON

και εξασφάλισε τη χαμηλότερη τιμή kWh της αγοράς, χωρίς προϋποθέσεις και επιπλέον κέρδισε έκπτωση 70€ στον 1ο λογαριασμό σου!”

και εξασφάλισε τη χαμηλότερη τιμή kWh της αγοράς, χωρίς προϋποθέσεις και επιπλέον κέρδισε έκπτωση 70€ στον 1ο λογαριασμό σου!”
Επιλέξτε την electro-energeia για τον ενεργειακό σας σύμβουλο και κερδίστε την τεχνική υποστήριξη της ηλεκτρικής σας εγκατάστασης.

“Επιπλέον, επιβραβεύουμε τους πελάτες που έμειναν μαζί μας αυτό το δύσκολο χρόνο, προσφέροντας έκπτωση 70€ σε κάθε ανανέωση!”

• Ισχύει για νέους & παλαιούς οικιακούς πελάτες που έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον 1 έτος στην ELPEDISON
• Η προσφορά αφορά πελάτες που θα ενταχθούν στα κυμαινόμενα προγράμματα:
o 24 Ώρες Νυχτερινό
o ElectricityHome Day/Night/Simple

• Η έκπτωση δίνεται με τις παρακάτω προϋποθέσεις:
o 70€: Προγράμματα Protect, ενεργοποίηση e-bill & υπηρεσίας Green
o 50€: Ενεργοποίηση e-bill
o 25€: Καμία επιπλέον προϋπόθεση

 Δίνεται η δυνατότητα σε πελάτες σταθερών προγραμμάτων, να ανανεώσουν σε κυμαινόμενο, με την παρακάτω προσφορά.

κάντε κλίκ εδώ για την προσφορά